Berie home depot jablkovú výplatu?

Home Depot neberie Apple Pay keďže sa stal prvým maloobchodným predajcom, ktorý podpísal partnerstvo so spoločnosťou PayPal. ... Zákazníci môžu pristupovať k službe PayPal v ktorejkoľvek predajni Home Depot pomocou mobilnej platobnej aplikácie na mieste predaja.

Berie Home Depot alebo Lowes Apple Pay?

Kamenné obchody a maloobchodníci akceptujú Apple Pay:

Home Depot. Kmart. Loweho.

Môžem platiť telefónom v Home Depot?

Home Depot momentálne neakceptuje Google Pay ako spôsob mobilnej platby pre používateľov Androidu v roku 2021. Home Depot však akceptuje Samsung Pay vo väčšine obchodov. Alternatívne môžu zákazníci Home Depot platiť pomocou kariet Visa, MasterCard, Amex, Cash a PayPal.

Ktoré obchody akceptujú Apple Pay?

Niektorí z partnerov spoločnosti Apple zahŕňajú Najlepšia kúpa, B&H Photo, Bloomingdales, Chevron, Disney, Dunkin Donuts, GameStop, Jamba Juice, Kohl's, Lucky, McDonald's, Office Depot, Petco, Sprouts, Staples, KFC, Trader Joe's, Walgreens, Safeway, Costco, Whole Foods, CVS, Target , Publix, Taco Bell a 7.-11.

Má Home Depot bezkontaktné platby?

Hoci nie je oficiálnym partnerom pre Apple Pay, prítomnosť NFC terminálov na mnohých miestach Home Depot po celej krajine umožnila bezkontaktnú platobnú službu, aby fungovala ako zvyčajne vo vybraných obchodoch v reťazci domácich majstrov.

Ako používať Apple Pay — Apple Support

Ako používate Apple pay v Home Depot?

Zákazníci nemôžu platiť svojimi telefónmi iPhone v Home Depot a namiesto toho sa musia držať tradičných spôsobov platby, ako sú fyzické karty a hotovosť. Napriek tomu môžu návštevníci pri pokladni, ktorú prevádzkuje pracovník obchodu, poskytnúť svoje mobilné telefónne číslo a nechať si účet priložiť k účtu svojho operátora.

Má Lowes možnosť platiť priložením?

Lowe's v súčasnosti neplánuje v blízkej budúcnosti akceptovať nákupy NFC (Apply Pay, Android Pay atď.). Robíme; však v súčasnosti akceptujú Samsung Pay (ktorý používa čítačku magnetických prúžkov na zariadení na zachytávanie podpisov).

Môžete používať Apple Pay za rodinný dolár?

Choď bezkontaktné za rodinný dolár! Všetky naše registre sú vybavené funkciou Tap to Pay so službami Visa, Mastercard, Apple Pay a Google Pay pre bezdotykové nakupovanie. Za chvíľu budete dnu a von so všetkými náležitosťami.

Môžem používať Apple Pay v bankomate?

Otázka: Otázka: Použite Apple Pay v bankomate

Ak je váš iPhone uzamknutý, dvakrát kliknite na tlačidlo Domov a otvorte Apple Pay. V opačnom prípade klepnite na Peňaženka a klepnite na svoju debetnú kartu. Podržte svoj iPhone v blízkosti symbolu bezkontaktnej čítačky na bankomate a podržte prst na domovskom tlačidle, aby ste aktivovali Touch ID. ... Zadajte svoj PIN na klávesnici bankomatu.

Ako môžem používať Apple Pay v obchodoch?

Plaťte v obchodoch a na iných miestach

  1. Ak chcete použiť predvolenú kartu, dvakrát kliknite na bočné tlačidlo.
  2. Pozrite sa na svoj iPhone a overte sa pomocou Face ID alebo zadajte svoj prístupový kód.
  3. Podržte hornú časť svojho iPhone v blízkosti bezkontaktnej čítačky, kým sa na displeji nezobrazí Hotovo a značka začiarknutia.

Používa Walmart peňaženku Apple?

bohužiaľ, Walmart neprijíma Apple Pay v žiadnom z nich ich obchody od roku 2021. ... Walmart akceptuje iba platby cez MasterCard, Visa, šeky, PayPal, Amex a hotovosť.

Môžete platiť pomocou Apple Pay v Best Buy?

Apple Pay je stále k dispozícii prostredníctvom aplikácie Best Buy, môže však byť k dispozícii len pre vybrané položky.

Platí Ace Hardware Apple?

Ďalší veľký predajca Ace Hardware; ktorá v Spojených štátoch prevádzkuje približne 4 800 franšízových obchodov začal akceptovať Apple Pay.

Môžem používať Apple Pay v Target?

Predaj viacerými spôsobmi platby: Členovia tímu obchodu môžu pri predaji akceptovať kreditnú aj debetnú kartu alebo kartu EBT. Naše pokladničné registre dokážu spracovať viacero kreditných kariet v jednej transakcii. ... Mobilné platby, ako sú Apple Pay®, Google Pay™, Samsung Pay alebo akákoľvek bezkontaktná digitálna peňaženka.

Berie Chick Fil A Apple Pay?

Apple Pay je k dispozícii ako doplnok k vlastnej technológii Mobile Pay od Chick-fil-A, ktorá je dostupná cez aplikáciu Chick-fil-A. ... Apple Pay sa ľahko nastavuje a umožňuje používateľom naďalej dostávať všetky odmeny a výhody, ktoré ponúkajú kreditné a debetné karty.

Aké rýchle občerstvenie Apple Pay?

Miesta s rýchlym občerstvením a reštaurácie, ktoré akceptujú Apple Pay:

Chick-fil-A. Predaj Coca-Coly. El Pollo Loco*Firehouse Subs.

Môžem si vybrať hotovosť pomocou Apple Pay?

Ak ste používateľom Apple Pay s prístupom k bezkartové bankomaty Bank of America nainštalovaný začiatkom tohto roka, možno budete môcť vyberať hotovosť z automatov pomocou telefónu. ... Podľa webovej stránky BoA, jej bezkartové automaty teraz okrem podpory Android Pay ohlásenej v máji podporujú aj Samsung Pay.

Ako môžem vybrať peniaze z Apple Pay?

Prevod do 1 až 3 pracovných dní na bankový účet

  1. Prejdite na informácie o svojej karte: Na iPhone: Otvorte aplikáciu Wallet, klepnite na svoju kartu Apple Cash a potom klepnite na tlačidlo viac . ...
  2. Klepnite na položku Previesť do banky. ...
  3. Zadajte sumu a klepnite na Ďalej.
  4. Klepnite na 1-3 pracovné dni. ...
  5. Potvrďte pomocou Face ID, Touch ID alebo prístupového kódu.
  6. Počkajte na prevod peňazí.

Môžem získať peniaze späť, keď použijem Apple Pay?

Keď nakupujete pomocou Apple Card cez Apple Pay, môžete získajte každodennú hotovosť späť za každý váš nákup. Môžete získať až 3% cash back na vybrané nákupy, ako aj 2% cash back na všetky ostatné nákupy.

Používa Petco Apple Pay?

Petco patrí medzi prvých národných predajcov, ktorí podporujú transakcie pomocou tohto nového spôsobu platby. K dispozícii po celej krajine v predajniach Petco a Unleashed by Petco, Apple Pay zmení mobilné platby s jednoduchým, bezpečným a súkromným spôsobom, akým môžu rodičia domácich zvierat platiť za tovar a služby.

Ako zistím, kto používa Apple Pay?

Skontrolujte Apple Pay na iPhone

  1. Na svojom iPhone otvorte Apple Maps.
  2. Vyhľadajte miesto, kde chcete skontrolovať podporu Apple Pay.
  3. Klepnite na požadovaný výsledok a na obrazovke sa zobrazí informačná karta.
  4. Posuňte zobrazenie nahor a vyhľadajte časť „Užitočné informácie“. Ak vidíte logo Apple Pay, znamená to, že miesto akceptuje Apple Pay.

Môžem platiť svojím Iphone v Lowes?

Apple Pay nemôžete použiť v obchodoch pre domácich majstrov spoločnosti Lowe, pretože to nie je jeden z ich akceptovaných spôsobov platby. Apple Pay je možné použiť iba v obchodoch, ktoré akceptujú Apple Pay ako možnosť platby.

Aké spôsoby platby spoločnosť Lowe's akceptuje?

Ak existuje úloha, ktorú nemôžete vykonať online, kontaktujte zákaznícky servis (1-888-840-7651) a požiadajte o pomoc, ktorú potrebujete. Uskutočňujte platby online, ako aj poštou alebo v miestnom obchode Lowe's. Akceptované spôsoby platby zahŕňajú fyzické alebo elektronické šeky, peňažné poukážky alebo podobné platobné nástroje z americkej banky.

Môžem platiť v Lowes svojim telefónom?

Telefonicky: Ak chcete platiť telefonicky, zavolajte (800) 444-1408 a postupujte podľa pokynov. V predajni: Platbu kartou Lowe's Store Card môžete uskutočniť aj v ktorejkoľvek predajni spoločnosti Lowe pri prepážke služieb zákazníkom.

Používa Amazon Apple Pay?

Zákazníci autorizujú platby pomocou preferovanej metódy overenia – prístupového kódu, Face ID alebo Touch ID. Amazon Payment Services plne podporuje Apple Pay. Svojim zákazníkom môžete ponúknuť bezproblémový platobný proces prostredníctvom ich mobilného zariadenia Apple.